crew2..(:

08 Ogos 2011

haai. ;)

assalammualaikum semua.
;)

lama sudah tak update. maklom lah, cuti panjang nih tak benda nak buat. tu tak tahu nak update ape.
wuhuuuu.

sekarang tengah sibuk mengemas.

sebab
.
.
.
.
.
.
.
.




saya nak pindah.

hujung minggu ini okay!

lepas nih tak de pindah-pindah dah.
hehe.

kecuali, dah kahwin nanti kena la pindah kan. ikot suami.
kehkehkeh.


dannnn,




yang paling menyedihkan.
dekat rumah baru nanti i tak boleh ONLINE!


sedihnyeeee.
sebab dekat rumah baru nanti line untuk telefon rumah belum ada lagi.

tak dapat lah nak update. rindu blog nanti. wuhuuuuuuu.

entah bilalah pihak telekom nak buat keje. huhu.

tak boleh nak pasang streamyx.

terseksa jiwa i tahu.
i tak boleh hidup tanpa internet.
yela, nanti bosan tak tahu nak buat apa. boleh online. layan cerita korea ke kan. hehe.

hari-hari mau online. huhu.








siapa sudi bagi pinjam broadband?


Tiada ulasan: