crew2..(:

22 Ogos 2011

rumah baru, semua benda mesti nak baru. hehe

assalammualaikum semua!

fuhhhhhh.
lama sudah blog ini tidak diupdate.
maklom lah, tak boleh nak online. huhu.

okay, sekarang sudah boleh. yeayyyyy. hehe.

sekejap jer rasanya. tinggal beberapa hari lagi nak raya.
persiapan pon banyak kot tak buat lagik.
huhu.

macam mana nak raya nih?


ini cerita ahad lepas kot. ke sabtu eh? 

kami membeli belah di Nilai 3 ajerrr. sebab tu jer dekat dengan rumah baru nih. hehe.
.
.
.
.
.
.
kami beli carpet baru! hehe.
okay, rumah baru, mestilah semua benda nak yang baru kan. hehee.
baru cantik rumah. barang lama simpan kat aras atas. hehe.

 mula-mula, tayang muka sendiri dulu. hehe.
i duduk ajee. my mom la pegi pilih carpet tuuu.
i bukan reti sangat pilih ponnn. 
hehe

setakat tu, 3 jenis carpet my mom borong. nasib baik kereta muat.
huhu.

and untuk bilik sendiri harus lah ade. kehkehkeh.
 siapa nak beli carpet, mai la Nilai 3 nih.
manyak sale woooo.

;)



Tiada ulasan: