crew2..(:

24 September 2011

mengisi masa lapang sengan menonton wayang dan abiskan duit dalam bank!

assalammualaikum semua.

wohaaaaaa!
internet kali ini sangat baik hati okay.
hopefully kekal la selamanya. hukhukhuk.

macam biasa. memang tak ade dah tempat lain nak dituju dekat batu pahat ni.
ke BP Mall la kiteeee.

 okay, tak lain tak bukan. memang selalu makan nasi ayam ni lahhh. hehe.
tu jer yang mengenyangkan.

lepas itu, buat tawaf dekat Mall.
cuci-cuci mata dulu.

.
.
.
.
.
.

baru la kita tengok wayang. hehe.
cuba teka, kami tengok cerita apa??

 tayang muka comel kami duluuuu. hehe
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
okay, kami tegok ini
 cerita ni boleh lahhhh.
tapi, shaheizy sam and yana samsudin ni pasangan yang comel.
hehe.

sweet okay mereka ni. 


tapi,
saya nak sangat tengok cerita ini

 mereka kata best.
nak tengokkkkkk.

siapa nak belanja?
;p

nak ajak en ridzuan, dia sangat busy.
mana ada masa. 

sedihhhhhnyaaa. huhu.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
lepas tuuu,
kiteee ada beli bajuuuu. hehe.
sekarang kan fenomena games angry birds kannn.
nampak comel pulak.

comel takkk?
hehe
.
.
.
.
.
.

kita ada baju angry birds. comel sangat burung ni. hehe.



okay. itu saja. hehe.
baiiiiiiii!


bulan ni saje, dah banyak duit keluar.
nafsu shopping ni kuat betol.

lepas ni diet la. tak payah makan.
save duit.

huhu




Tiada ulasan: