crew2..(:

08 November 2011

perjumpaan family. ;)

assalammualaikum semua.
:)

fuhhhhhhhh,
ari ni baru ade kesempatan nak online.
maklum lah, dekat rumah ni pakai broadband ajer.
so kene share.
tak macam rumah lama, pakai wireless. boleh online selalu.
tanpa gangguan.
kehkehkeh.

okay, ini kisah semalam.
semalam ada perjumpaan family kami.
keluarga belah ibu saya punya ayah.
belah atok saya punya mak.
faham kan?
hehe.

belom belah ayah kepada atok kite lagik.
kalau tak, mesti ramai sangat.
hehe


memang ramai. tak kenal ponnn. tak pernah jumpa.
kenal pon sedikit ajer.
huhu.

keturunan kami ramai perempuan.
;)

and keturunan kami asal dari seberang.
kat sumatera. tak ingat pulak apa nama tempatnya.
hehe.

 ini banner dia.
1st time tahun ni buat macam ini.
ni pon da ramai.

tahun depan insyaAllah buat lagik.
hehe.

bertempat di rumah yang kedua didirikan oleh onyang-onyang kami.

rumah pertama dibina dekat kampung den laahh.
kampung durian daun.
hehe

 inilah carta keluarga kami.
;)

yang bulat merah tu nama atok kiteee.
hehe.

arwah kedah tu onyang kitee. mak kepada atok kite.
sebut ( keyyy-dah )

kite generasi ke 5 kot. atau ke 4 ehh. ntah lah. konfiussss.
hehe.

 kenal tak sape ni?
hahaha

nak mintak pelempang jer.
;p

masa ni tengah dengar mereka menceritakan asal usul keturunan kami.
memang panjang ceritanyaaa.

 lepas dengar cerita,
kami semua lapoooo. 
so, menuju ke khemah makanan. 
hehe.

belakang tu lah rumah lama.
lebih kurang 200tahun yang lalu tanah ni.
yang kami pijak masa tu.

;)

 keluarga kamii.
hehe.

nak amik gambar ngan sedara lain, tak kenal sangat.
maluuuu.
hehe.

 masa ni amik gambar ramai-ramai.
semua ada.
memang penuh.

nak amik semua, maluuu.
i kan pemalu.
hehe

 dengan adek sedara.
;)

ini lah kawasannya.
;)

tak besar mana pon. cukup-cukup untuk kami.


lepas ni, mungkin ada peningkatan yang lebih baik.
permulaan memang banyak kekurangan.
;)



nanti kite kahwin, kena sediakan banyak kad jemputan.
sedara ramai.
hehe.


3 ulasan:

niena"ryonie berkata...

seronoknya sedara ramai2.

liena berkata...

hehe. ramai2 pon, ada yang tak kenal. :)

niena"ryonie berkata...

hahaa, jangan nanti kawen tetiba sedara sendiri. :)