crew2..(:

08 Januari 2012

suka warna ini. ;)

selamat petang!
;)

petang-petang ini, tak ade keje sangat.
cehhhh,
padahal, esok exam kot liena oiiii.

okay,
kita release tension tengok bride to be apa salahnya kan.
hehe

kita kan bakal bride to be jugak.
cewahhhh.
berangan lebih dah ni.
hehe.

tinggal lagi beberapa bulan jer ni.
hopefully cuti nanti boleh lah beli kain and tempah baju.

tak sabar nak beli.
hehe.

pilihan saya warna biru.
memandangkan encik ridzuan suka biru, apa salahnya kita pakai lah warna kegemaran dia.
betul tak?
hehe.

saya tertarik warna dusty aqua. tak terang, tak malap.
sedang- sedang and tenang jer.
hehe.

this is the colour,
;)

okay tak?
my mom cakap okay.

dah boleh proceed beli kain. hehe.

.
.
.
.
.
.
tapi,
saya suka pulak kaler campur ni.
oren + dusty aqua.

cantik pulak.
hehe.

i'm taking this photo from LookitLove fb.
hehe.

nanti bincang balik dengan encik ridzuan n my mom.
;)


eintan liana, please give me idea.
hehe.


which one is better yeay?
;)



5 ulasan:

wanie berkata...

wah wah wah! liena dah nak brtunang ke? ekhemmm!! :D

Cik Azizah berkata...

wah cantik la syg aquadusty tu!..jijah tak pernah tgk pon wedding org seblum ni..try la buat..cipta lain drpd yg lain :)

liena berkata...

wanie : hahaha. insyaAllah, lpas raya cadangnye. hehe.


cik jijah : okayy, kite try carik kain warna ni. hehe. hopefully jumpe lah. ;p

Ardini Humaira berkata...

cantik3! :D

liena berkata...

hehe. <3