crew2..(:

12 Februari 2012

cuti-cuti part 1. ;)

assalamualaikum. ;)

tengah keletihan ketika ini
huhuhu.

tapii,
seronok pergi bercuti dengan family.
and kali ni encik ridzuan and my besties ikooott.
ke Langkawi la kiteeee.
hehe.

my dad, aiman and bazilah jer yang tak pergi.

sudah lama tak jejak.
last pergi pon masa lepas SPM kot.

kali ni bercuti naik Air Asia ajeeee. senang dan cepat. tak de la rasa penat sangat dibandingkan naik ferry.
huhu.

sekarang ni nak jalan jauh senang ajeeee. ;)
everyone can fly.
hehe

 setelah tiba di Langkawi International Airport.
;)
tiba sana pon dah petang.
so, esok baru berjalan.

.
.
.
.
.
next, kita mulakan acara melancong.
hehe.

1st place, kami jejak di galeria perdana.
macam muzium jer. bosan la jugakk. masuk pon kene bayorrrr.

lepas tu menuju ke taman buaya.
so tak la best sangat, terus jalan ke tempat lain.
kami singgah sebentar di pantai tengkorak.

seterusnya kami ke Oriental Village dan situ ada Cable Car.
best jugak kat situ. ;)

pemandangan sangat cantik dari atas. nampak semuanya. laut biru.
;)
jommmm layan gambar. hehe




next ke Habour Park
sini banyak boat persendirian.
;)

Last destination dekat dataran Helang.
;)

Tiada ulasan: