crew2..(:

04 September 2012

permulaan ;)

sementara ada masa ni boleh la survey-survey apa yang patut.

lepas ni da busy study memang tak ade masa la kan

kang tak sempat nk booking itu la, ini la.
yang mana berkenan nanti


now tengah cari OP dan jugak make up

OV pon nak cari. tapi kenapa mahal sangat? huhuhu.
kalau bole OV tu harus ado. boleh merakam seribu kenangan. especially time akad tuuu. ;')

target majlis bulan 8. insyaAllah.
lepas raya tahun hadapan.

i'm 2013 bride to be.
;)


sekarang dah bulan 9.
ada masa 11 bulan lagi.
sekejap aje tuuu.

wuhuhu.


sekarang ni masih pening-pening lagi nak mencari ni.

tak kesah laaa. mintak jer kat semua quotation.
nanti boleh pilih yang berpatutan.

hehe.

hopefully jumpa yang betul-betul ikot bajet i.
;)
i know, sekarang mekap bukan murah.
semua benda mesti naikk.
huhu.

yang penting untuk majlis nanti adalah mekap, warna baju dan makanan.
itu pada saya lahh.

tentang pelamin and baju semua pulak, tak cari lagi.
ingat nak cari dekat dengan kawasan rumah ajooo.
hopefully ada la cantik-cantik dan berkenan dihati.
wuhuhu.

sapa tak nak cantik di hari bahagia. ye dokk?





misi terus mencari lagikk.
;)









Tiada ulasan: