crew2..(:

02 September 2012

random. ;)

assalammualaikum semuaaa.
;)

dah ari ahad da.
memang puas cuti la. 3 hari tuuu.
hehee.

lepas ni no more practical.
sudah selesai.
yeayyy. lepas ni ada masa seminggu siapkan report.
hukhuk

okay.
now masih raya lagi.
entry tuk raya pon tak buat.
hehe.

bila kemalasan menguasai diri ni, memang begitu la kan.

hari ni nak update apa yang ada je yeee.
hehe.

okay, ini gambar masa pergi jumpa encik tunang tersayang.
hehe.

minggu lepas ke pahang.
first time bawak family ke sana.
sebelum ni memang tak de orang pahang pon

i je yang dapat orang pahang.
hehe. nanti boleh la berjalan jauh sikit.
ye dokk?
hehe
kami berjalan pon hanya pergi ke Teluk Cempedak ajoo.
banyak pengalaman ke sana okay.
akan ingat sampai bila-bila.
hehehe.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
okaayy. jom layan gambar ajooo.
;)

 my family.
kami sedondon. baru la best. 
like my mom n dad tuu.
mereka sedondon okayy.
hehe.

 eehh.
dengan my FMIL pon sedondon tauuu.
hehe.
biru gituuu.
bakal mak mertua n bakal menantu yang comel ini.
hahahahaha

 ni bersiap-siap hendak pulang ke KL.
my atok n wan jugak ikot ke sana.
my lovely makteh ponnn.
sayang mereka semuaaa
;)

.
.
.
.
.
.

minggu seterusnya dating lagikkk.
oohhh. seronok sangat.
dapat jumpa tunang tersayang lagikkkk
hehe.

kami dating pegi beraya and tengok wayang.
sudah lama tak tengok wayang bersama.
hehe

 kami bersama adik ku.
hehe.

;)

semalam pulak encik tunang sudah balik.
huhuhu.
bila nak jumpa lagi tu tak tahu la bila kan.

miss him already.
;(

semalam jugak kami pergi beraya ke rumah kawan and rumah my makteh.
and makcik intan pon adooo.
ehehe.
with my sahabat baikkk.

;)





till then.
nanti update lagik.

pasal kawen pulak keee.
hahah.


;)


2 ulasan:

BIE berkata...

seronoknya liena.. dah jumpa yang tersayang melepas rindu.. hehehe. Selamat hari raya liena :))

liena berkata...

hehe. seronok kak.
;)

selamat hari raya jugak kak.
;))