crew2..(:

11 November 2012

baru tahuuuu ;)

selamat hujung mingguuuuu 

hari ini masa terluang tu banyak.
sebab, nak rehatkan badan.
dengan itu, blog walking la kitaaa. hehe.


sejak sebulan lepas, saya telah mengamalkan pengambilan Vitamin C.
memang banyak kebaikan untuk kulit.
hehee.

tapi pada tubuh saya ia agak lambat.
mungkin mengambil masa lebih dari sebulan untuk berhasil.

saya mengamalkan vitamin keluaran blackmores,
untuk dietary supplement.
saya beli kat farmasi.

dijamin sedikit.
hehe.


teman setiakuu.
hehe.


dan, tadi baru saya tahu,
bahawanya setelah mengambil vitamin C ini atau sebarang vitamin C lain,
tidak digalakkan memakan udang.
makan pon 2-3 ekor boleh laaaa.

sebab ia akan menghasilkan asid atau racun dalam tubuh kita.
huhu.

minta dijauhkan. saya mahu sihat sentiasa.

dah la udang tu one of my favourite seafood.


sorry udang, lepas ni saya berpantang untuk makan kamuuuuu.



huhu.




2 ulasan:

anaztasias nora aira berkata...

untuk kesihatan baik :)

salam kenal

nora
http://norapurplebridez.blogspot.com

liena berkata...

hehe. tula. utk kesihatan yg baik.
:)

salam perkenalan jugak :)