crew2..(:

18 Januari 2013

percutian impian ;)

sejak tengok air asia ada buat promotion ni, rajin sangat diri ini meng-Google tempat. 
haha.

okay, tempat yang berkenan dihati adalahhhhh
Guilin, China.

bila tengok harga tiket masih tak mampu lagi.
mata wang malaysia and china tak jauh sangat beza nya.
lebih kurang aje.

cumaaaaaa. tulaaaa, harga tiket mahal sangatttt.
wuhuuuuuuu.

waaah, bila tengok orang buat review tentang tempat ini, cantikkkk sangat.
Ya Allah, indah sangat ciptaan - Mu

siapa nak tengok, boleh la google tentang Guilin ini.
lihat pengalaman orang pergi sana. Best sangaattttt.


cita-cita baru saya, saya nak jadi seorang Traveller.
hahaha.


in sya Allah, ada rezeki nanti sampai lah dekat siniii.
amin.

tahun bila tu tak tahu lagi la kan.
hehe.





tempat dia sangat tenang kan.

hijau aje. negara ni ada 4 musim.

teringin nak pegi time winter.

tak penah rasa salji kan.
hahaha.

* all picture from mr. Google
;)



dear sayangkuu,

ayang nak percutian ini masa anniversary kahwin yang pertama boleh?
hahahahaha.









1 ulasan:

orked violet @ SYA berkata...

whoaa..mcm best La! xpenah taw tmpt nih (gpon Sya xminat meLancong sgt sbb xd geng+budget.uhukk)

tp tgk pic mcm best jek. nk msk dLm honeymoon List La. nnti piLih jek mane best! hehehehe

sya-orked.blogspot.com