crew2..(:

21 Februari 2013

checklist :)

memandangkan tak berapa sibuk ni kan.

kerja pon belum mula banyak lagi ni.

nanti dah banyak ni, menangis lah jawabnyaaa. hahaha.


mari kita tengok checklist 5 bulan sebelum majlis.
memandangkan majlis saya tinggal lagi lebih kurang 5 bulan ajooo.
nervessssss.

teeeheeeee.


LIMA BULAN SEBELUM MAJLIS:

 Himpunkan senarai tetamu. belommm lagikkk!

 Tempah baju majlis pernikahan dan resepsi (termasuk aksesori). done!

 Tempah destinasi bulan madu. excitedd! done by my dad. tenkiuu ayah! hehe

 Tempah juruandam. done!

 Tempah penggubah bunga dan penghias lokasi majlis. consider done!

 Tempah pengacara majlis / DJ (termasuk PA sistem). settle!

 Tempah katerer. settle!

 Tempah jurufoto dan juruvideo. settle! juruvideo je belum lagi. tgk bajet dulu.

 Tempah kedai bunga serta penghias lokasi majlis. ade ke tak eh? tak perasan pulak.

 Tempah cincin perkahwinan. done! tukar dengan gelang. hehe

 Tempah kek pengantin. done.

 Tempah kumpulan persembahan. tak ada.

 Tempah penginapan untuk tetamu. belumm lagik!

 Tempah kenderaan untuk majlis perkahwinan dan majlis bertandang. tiada.

 Tempah penggubah hantaran. done! hias sendiri :)

 Beli barang hantaran. almost done! his side je belom settle lagi.

 Hadiri kursus perkahwinan. done! tahun lepas. hee

 Buat pemeriksaan kesihatan (HIV). eeeh. dah kena buat ke? not yet.

 Buat rawatan muka. belom lagi. bulan 4 nanti lah. haha



nampaknya macam banyak je dah settle.

hahahaha.

tenkiuu ibu and ayah.
membantu anak mu yang sangat sibukkkkk ini.

:)






2 ulasan:

Princess Feyqa berkata...

wah dh siap checklist dh! good2!

eh sis pon kawen tyme belajar ye.. same lah kite hehe

liena berkata...

hehe. iyeee. time blaja kawen. hehe.