crew2..(:

22 Februari 2013

D.I.Y : TQ Tag :)


masa cuti haritu gigih mencari blog yang DIY untuk majlis perkahwinan mereka.

so, i tak de la DIY banyak.
sebab masa pon memang tak cukuppp.

tambahan pula i ni masih seorang student.
hehehe.

DIY yang akan dilakukan

1. TQ tag
2. Centerpiece
3. Guest book
4. decoration of guestbook table
5. Mini pelamin for akad nikah

tu je la buat masa ini.
hahaha.

harap sempat buat semua ini.
baru lah ada kepuasan bila DIY kan.
at least ada jugak hasil kerja kita untuk majlis kitaaaaa.
that will be sweet memories.
:)


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


this is my TQ tag.

okaayy taaakkkk?

nanti boleh cari printing yang murahh.
dapat jimat disituuu.
:)


simple is better.
hehehehe.




4 ulasan:

cik mah berkata...

cantik...warna hijau....print sendiri je lagi jimat mcm cik mah..hehehe

muncitzzz =) berkata...

comelnyeww...huhu

Princess Feyqa berkata...

cun lah sis :)

liena berkata...

hehe. tenkiuuuu ;)