crew2..(:

07 Jun 2013

happy anniversary sayangkuuuu. :)

assalammualaikum semuaa.
sekejap je masa berlalu.

pejam celik. pejam celik.
kami sudah pon 4 tahun bersama mengenali hati masing-masing.
cewaaah. 
hahaha.

2009 until 2013

rasanya macam baru je kenal.
hahaha. ceeeh. poyo sangat ayat tuuuuu.

alhamdulillah, selama 4 tahun ini mengharungi suka duka bersama.
gaduh-gaduh manja bagai.
semua dah lalui dah.
:)

dan InsyaAllah, tak lama lagi, kami akan disatukan sebagai husband and wife.
tak sabarrrr.
hehehe.

throw back all the picture that have been together.
jarang sangat kami ni ambil gambar bersama.
memang tak banyak pon dalam simpnan.
puas godek-godek.
cipuutt je yang ada.
tak apa lah, janji ada kan sebagai kenangan.
hehehehe.

.
.
.
.

tahun permulaan cinta. hahahaha.
2009

tahun pertama.
2010

tahun kedua
2011
eerrrrrm. gambar bersama tidak dapat dikesan.
memang tak ingat sama ada sepanjang tahun tu ada gambar bersama atau tidak.
tapi, macam tak de jeee.
hahahaha.
tahun ketiga ni, jarang sikit dating.
orang ttuuu sibukkkkkkk sangattt.
hukhukhuk


tahun ketiga.
2012
tahun paling bahagia.
sebab menjadi tunang orangg.
hehehehe.


dan,
tahun keempat.
2013
menjadi isteri orang pulakkk.
hehehe.

:)


si dia pon telah membesar dengan jaya nyaaa.
hahaha


selamat ulangtahun sayanggg.
tenkiuu for everything.
especially your love.
:)

lagi 70 hari kita bakal disatukan.
:)



i love youuu sayang.







2 ulasan:

Princess Feyqa berkata...

lama dah tu 4 tahun =)
semoga hubungan sis ng en tunang bahagia selalu!

SFaezah berkata...

happy anniversary dear! memori tu la yg seronok bila dikenang..

ps: salam kenal..klu free jmput la dtg
http://sfaezah.blogspot.com/