crew2..(:

04 Jun 2013

hujung minggu penuh kenduri. :)

last weekend, ada kenduri kawen lagi.
kali ni, ke Kuantan la kitaa.
ke rumah bakal mak mertua.
hehehe.
malu lakk.

jumaat lepas, bakal adik ipar dan anak buah telah selamat menjadi isteri orang.
tahniaaah dear! 
happy for youu.

sekarang ni tinggal encik tunang saja belom kahwin.
sabar ye sayannggg.
hehee.

tenkiuuu Jaja bagi tumpang rumah hang. lepas ni tak dapat tido dengan hang dah.
hahahaha.

mari layan gambar. :)
tepek muka bakal pengantin duluuuu.
hahaha.
putih sangat muka i nih, flash lebih sangat.
haha.

 here, the bride.
comel-comel belaka.
hehe
 berangaannnn duduk atas pelamin.
hahaha.
bakal adik ipar suruh amik gambar gini.
maluuuu.
;p
.
.
.
.
.
.
.
keesokkan hari nya,
majlis sanding pula.
 this is my bakal adik ipar with her husband.
:)

 ini lah pengatin of the day.
bakal adik ipar and bakal anak buah



lepas tu, bakal abang ipar buat majlis bertandang.
 with the bride.
1st time jumpa. selama ni whats app ajoo.
hahaha.
cantikkkk.
:)
.
.
.
.
.
.
.

ahad pula, 
attend my poly mates.
dekat Kuantan jugak.
so gojessss.
 cantikk sangat.
semua cantik.
makeup, pelamin, baju.

lagipon, orang nya memang dah cantik pon.
hehehe.

tahniah fathen! selamat pengantin baruu.
:)





isnin pula presentation FYP II
boleh pulak berjalan lagi kann.
hahahaha.


alhamdulillah, tadi berjalan lancar.
mudah-mudahan result okay.
aminn.






2 ulasan:

Princess Feyqa berkata...

wah pengantin 4.. tahniah to them =)
tak lama lagi sis plak hehe

liena berkata...

hehe. insyaAllah dear. hehehe.