crew2..(:

28 Jun 2013

hukhuk. last minit kena tukar tempat majlis pulak.

assalammualaikum readers.
hehehe.

eehh, ada ke pembaca? wahaha.

sadissss sangat okay.
last minit kena tukar tempat untuk sanding.
i donno why.

my parent nak macam tu, kita ikot aje la kann.
kalau membantah kang, kecik hati pulok.
huhuhuhu.

tak jadi buat majlis dekat rumah.
kena buat majlis di dewan nanti.
dekat putrajaya pulak tuuuuuuuuuu.
aiyooooo.

kad sudah siaap.
pembaziran telah berlaku disitu.
hukhukhuk.

masa pon tinggal sebulan lebih sikiiitttt je.
bukan senang nak cari kedai kad yang boleh siapkan kad tu cepatt.
rata-rata semua 14 hari.

uwaaaaaaaaaaaaaa. dah mula stress nih.

 ini kad sudah siappp.
comey dah pon.
sory kad, i tak guna u. u duduk diam-diam dalam bungkusan okay.
hukhukhuk

kenapa i tak buat dekat tempat yang sama?
sebab tempat i buat ni lagi lama proses printing dia.
dekat melaka tuuu.
amik masa 18-20 hari bekerja.

lambat sangat tuuuuuu.
i terdesak nih, kena cari cepat. nak pos lagik.
huhuhu.

tapi, dekat melaka lah banyak sangatttt kad muraahh.
cantik pulak tuu. puas hati dengan kualiti dia.
kenapa dekat kawasan sini banyak yang mahal.
nangis tengok harga sekepinggggg.

kalau yang murah pon dekat sini, kualiti dia tak sama macam sana.


kalau nak tampal peta baru?
ohhh, i buat reti nak lukis peta pakai software.

pakai pensel boleh la kan.
hahahaha.

kad 1000pcs kot, nak tampal semua memang makan masa la kannn.
lecehhhh.



.
.
.

okaayy. kita senyummm duluuu.
orang sebelah tu tak rasa stress sangat sebab dia bukan buat preparation ponnnnn.
huhuhuhuhu.










5 ulasan:

SFaezah berkata...

alamak! agak tnsion di situu..slow2..klu mahal skit pon xpela kan, janji kad siap ontime :)

CikNana berkata...

yeah..x lama lagi.hehehe..tahniah.:)

liena berkata...

Sfaezah : tulaaa, mmg tension pon. huhu. masa bukan byk lagi. huhu

cik nana : hehehe. yeaay. nk dekat majlis ni, mcm2 hal. huhuhu

Princess Feyqa berkata...

ala sygnye dh tempah kad huhu.. bru dpt dewan ke?

liena berkata...

feyqa : aah, bru dpt dewan. tu laa. syg kad buang mcm tu je. huhu.