crew2..(:

27 Mac 2014

hampir 5 bulan. :)

assalammualaikum dan selamat pagiiii. :)

alhamdulillah, hari ini diberi peluang untuk bernafas lagi di bumi Allah S.W.T

disamping itu, kita berdoa agar kita semua dapat harungi semua dugaan yang menimpa negara ketika ini.
semoga semua akan kembali ke sedia kala.
:)

alhamdulillah, kini kandungan nak masuk 5 bulan.
kejapp sangat masa berlalu.
minggu depan dah genap separuh jalan pregnancy.
tak sangka dapat jugak lalui.
syukurrrr Ya Allah.
:)
hope baby doing well inside my tummy.
hikhik.

everyday viber and skype dengan husband.
tiap hari tanya baby tendang tak hari ini.
hahaha.
adoiii, isteri mu ini sebenarnya tak tahu lah nak rasa baby tendang macam mana.
memang hari-hari ade rase gerakkan halusss je.
maybe baby pusing-pusing kot.
hehehe.

bila usik perut je, rasa denyut-denyut, rasanya jantung baby tuu.
asal ada rasa denyut tu, tahu la baby sihat kat dalam.
hehehe.

tak sabar nak jumpa baby next week. lagipon mesti gender tak nampak lagi. kalau ada rezeki baby nak tunjuk, nampak la kan. hehe.
yang tak bestnyaa kena minom air gulaaa. boleh tak kalau tak nak minom? uwaaaaaaaa.
:(





tak sabar nak tunggu 7 bulan.
nk beli barang baby, nak minom air kelapa.
memang tahan jeee tekakkk ni bila nampak coconut shake.
huhuhu.




7 ulasan:

misz sheyla berkata...

gudluck utk mgtt... jgn kena mcm kite...bacaan tinggi kena continue buat bsp 2 minggu sekali...huuuuu leceh..kite start 5 bulan dah minum coconut shake..tapi xminum banyak..kalau husband beli tu minum sekali sedut je dah..kadang2 rasa ujung lidah sebab teringin sangat..tapi xnak amek risiko..walaupun org keliling kate dah boleh minum ..

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum awak. alhamdullilah. tak lama lagi rasa tendangan padu baby tu. hehehee. sheila dah masuk 8 bulan pun belum minum air kelapa lagi. rasanya awal bulan april kot nak start minum selalu. hihiii. semoga jaga diri baik2 ya ~~~

cikCT berkata...

seronok kan bila dpt rasa ada gerakan dlm perut kita :)

sy blm ada rezeki lg. mengharapkan ada rezeki utk sy lpsni. doakan sy ye :)

salam perkenalan! :)

adibahrisha berkata...

tahniah dear. More difficulty to come soon. Tapi sebagai ibu kena tabah dengan onak dan cabaran mengandung. lagi2 terpaksa kawal emosi bila kita ngidam mkn bnda yg tak boleh dimakan.

tahniah btw

cik mah berkata...

Alhamdulillah...xlm dah kan..seronok kan rasa pengalaman ni...take care ye..free2 jemput join GA cik ma ye...

Princess Feyqa berkata...

Bestnya dah rasa bby gerak..fiqa ternanti2 lg cne lah bby gerak huhu fiqa hari tu dh minum coconut shake sbb x tahan sgt huhu

S. Faezah berkata...

take dear..half way to go :)