crew2..(:

22 April 2014

memborong kain untuk rayaa.

assalammualaikum semuaa. :)


minggu lepas, gigih diri ini pergi ke Jakel Shah Alam.
tak kuasa la nak ke jalan TAR tuu. lagi penat nak kesana. kena naik train bagai.
kita pergi yang terdekat ajooo. nak kata dekat tak jugak lah. hampir 45minit jugak nak sampai sana tu dari sepang.
hehehe.

bila masuk kedai kain biasa la kan kaum wanita ni, rambang mataaaa.
nafsu membeli lebih ke arah itu.
hehehe.

nak kata ada sales, tak jugak. tapi mereka banyak buat happy hour.
so, harga pon dapat la kurang sikittttttttttt je.
kita ni dapat la borong 3 pasang kain.
tu pon, bila dah beli baru fikir nak buat baju apa.
padahal bulan 8 dah due dah. raya pulak hujung bulan 7 kan.
ada hati hoiiiiiiiiiiii nak raya jugak, pakai baju raya.
hahahaha.

tetiba rasa rugi beli kain. sebab fikir balik sayangnya kalau buat baju, lepas tu pakai sekejap jee.
kain tu tak ada la murah sangatt. tulaaaa, ikot nafsu sangattt.
huhuhuhu.


redha je la nanti kena bebel dengan ahli keluarga yang lain.
sebab telah melakukan pembaziran.
sob sob sob.


still fikir lagi, nak teruskan tempah atau better beli siap je nanti.
tailor pon tak jumpa lagi niiii.
mesti banyak tailor dah tutup kedai untuk ambil tempahan.
hukhukhuk.






2 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum awak. sheila pun beli borong kain untuk raya. tgu baby keluar bulan depan, habis pantang nanti baru gigih kot nak cari mood beraya. heheee. jaga diri baik2 mommy ~~~

loytha'san berkata...

liena... beli siap je la.. sy pon semangat nak cari bju raya eksaited sbb raya kali ni berbadan dua! hehe.. tapi xnak membazir.. better beli siap je kan..

kain2 yang mahal tu jangan tempah dlu. kita tempah lepas due nnt! haha! sy pun bru lepas perabeh duit beli sutera cuti buln 3 baru ni!