crew2..(:

05 Mei 2014

sudah 6 bulan :)

assalammualaikum semuaaa. :)

sekarang sudah bulan 5. cepat masa berlalu.
ada baki berapa bulan aje lagi.

sekarang ni pon kandungan sudah 6 bulan lebih.
Alhamdulillah. syukur Ya Allah, dapat merasa sampai tahap ini.
:)

baby pon dah tendang dengan aktifnyaa.
gegar perot. seronok tengok.
hehehe.

nanti week 28 boleh la buat 3d/4d scan.
tak sabar nak tengok baby ikot muka siapa.
hujung bulan ni boleh la buat. encik suami pon balik nanti.
bertambah seronokkkk.
hehehe.

sekarang ni boleh la survey klinik mana ada buat scan 3d/4d tuu.
boleh buat appointment terusss.
:)


sekarang ni gigih nak ganti puasa.
tulaa, hari tu tak nak ganti awal.
tak pe la, alang-alang tu boleh praktis dengan baby untuk puasa akan datang nanti.
*sedapkan hati
hahahahaha.



1 ulasan:

misz sheyla berkata...

kite pun tak berganti lagi hutang yg lepas...T__T