crew2..(:

22 April 2015

mengidam pergi USS Singapore. hahaha

assalammualaikum semuaaa.

anak dah nak masuk 9 bulan baru nak cerita pergi USS dulu?
hahaha.

takpe laaaah. saje nak tulis sebagai kenangan.
cewwaaaah.
hahaha

masa pergi Singapore dulu ni masa hujung bulan 6 2014 tak silapnya.
ketika itu kandungan dah masuk 7 bulan.

mengidaaam kaaauuu nak pergi USS. tak boleh blah kaan.
nasib la laki tunaikan ajoooo.
hahaha.

tenkiuuu suamikuuu. love u so much.
muaaahahahaha.

tido 2 malam dekat jB. tak tido Singapore pon.
hanya ke USS semata-mata.
lepas ni kene masuk Singapore lagi. untuk jejalan pulokk.
hihihi.



semua urusan beli tiket dan transport semua kawan encik suami settle kan.
encik suami hanya hulur duit sajoooo.
hihihi.
awal pagi dah gerak masuk Singapore.
harusss breakfast duluuu.
roti canai sedaaap! tak ingat apa nama tempat itu. area JB.

setelah mengadap jem nak msuk Singapore itu,
akhirnyaaa
sampaaaii jugeeeeekkk.

ibu mengandung ini sangat happy.
tercapai nak jejak USS.
hahaha.


nampak taaaakk ceria ibu mengandung ni?
hahahaha.

taapiiii.
memang ibu mengandung ini jejak semata-mata je kat USS ni.
sebab?

TAK BOLEH MAIN!
semua tempat tulis pregnant woman not allowed.
hammpeeeeeehh.
hahaha.

sabar aje laaaaaaaaaaah.
laki pon layan aje.

suami tak de la terkilan. sebab sebelum ni dia dah bantai dah main semua masa bujang duluuu.
i ni aje la tengok pintu masuk ajeeee.
sadissss.
hahaha.

tunggu Ammar Hadif besar sikit kena repeat masuk USS ni.
hahaha.





tak dapat masuk Transfomer.
ambik depan kereta kuninggg ni jadi laaaaaaaaaaaaaaaa.

 ini pon tak leh masuk jugak?
posing sini jadi laaah.
bukti pernah jejak.
hahaha


ni family masuk dalam istana cite shrek tu.
apa ntah nama. lupoooo.
hahaha.

untungggg laaaah semua boleh main.
sobsobsob

 hari pon dah petang.
jommmm balikkkkk.

hahahaha.

redha aje laaaa semua tak boleh masuukkkkkk.
hahahaha.


bajet trip ni hanya tiket masuk USS aje.
tak ada bajet list.
hahaha.




tahun 2015 ni bercuti mana pulok?




3 ulasan:

nur anis berkata...

teringin gak nak pergi...

yana yassin berkata...

Memang USS seronokkk, YY pi pun masa bujang . Nak tunggu Qaireen besar sikit nak pi lagi .

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum.. game dekat USS memang best. dulu pergi berjemaah dgn blogger. nak tgu adam dah besar sikit nak repeat lagi. hehehhe