crew2..(:

07 Ogos 2015

Pulau Redang 2015

assalammualaikum.

kali ni nak cerita tentang percutian ke Pulau Redang.

1st time pergi. memang excited.
yelaaaa. jarang pergi pulau kannn.
kalau pulau Langkawi tu pernah laaa.
hihihi

percutian ni adalah percutian celebrate anniversary yang lepas laaa.
sebab i kan dalam pantang time tuu.
hehe.

tenkiuuuu encik suami.
i lovee youuuuu so much!

kami stay 2 malam sajooo.
sampai sana pon dah lewat petang.
amik feri pukul 3 petang.
so sampai pulau 4 petang.

tak banyak aktiviti pon yang kami buat petang tuu.
tengok pantai sajoooo.
nak mandi laut pon panassss.
nanti hitam kulit.
wahahahaha,


esok pagi baru la mandi mandaa.
hehe.

btw,
kami stay di Taraas Spa & Resort.
bilik memang best. semua best. pemandangan pon cantikk.
ramai omputeh.
tapi agak mahal la jugak sebenarnya.
hahaha.
takpe lah, bukan selalu kan.

 Ammar is ready for swimming.
swim dekat pool dulu ok.
sebelum tu kita breakfast duluuu.
mama dah lapooo.
hehe


dalam pukul 11 macam tu kita mandi lauttt.


 sebelum tu Ammar main-main dulu dekat playroom ni.
banyak mainan. sukaaa betul bujang den ni haaa.



dah puas main, kita take a walk sekejap.
SubhanaAllah. cantik sangat permandangan.
laut biru kehijauan.




jommm kita mandi.
hehe

nak snorkeling tak dapat. sebab ade baby kan.
sapo lak nak jaga nanti.
next time la datang lagi. bila anak-anak dah besar.
hahahaha. 


tenkiuu encik suami.

nanti anak dah besar kita mai honeymoon sini yeee.
boleh snorkeling.
hahaha




1 ulasan:

Black Yellow berkata...

Slm.sy se org runner pekej bercuti kt pulau redang..
Sesiape yg berminat nk kesana boleh je call/wasap ke sy di no
0179799773 atau lawat fb page sy kt ..
Blackyellowholiday