crew2..(:

26 November 2015

cuti-cuti : PERTH Day 3 - Lancelin & Caversham Wildlife

assalammualaikum.

selamat pagiiii!
selamat hari Khamis.

hari ke 3 ni kami menuju ke utara Perth.
tapi tak ada la utara sangat.
jauh sikit jee.
dalam 1jam lebih je perjalanan.
hehehe.

kami ke Lancelin.
sini famessss tempat main pasir haluss tu.
gerak dari homestay 6 pagi.
sana kan cepat cerahnyaaaaa.

tapi kami pergi tak la sampai masuk dalam. risaauuu kot kang tenggelam pulok tayorrr.
siapa nak tolak?
hahahaha.

kalau naik 4W tu sesuai laaaa.

so, kami posing kat pintu masuk ajeeee. jadi la kannn,
bahagian utara ni panas sini berbanding selatan Perth.



kitaaa main pasirrr.
Ammar duduk diam2 dalam kereta okaayy.
keadaan luar tak sesuai.
angin tiup lagi, debu2 masuk mata.



next,
kita ke Caversham Wildlife Park.
tengok kangaroo.
hahaha.

tiket masuk tak ingat laaa.
hahaha. nanti la last buat listing bajet yeee.






sesi bersama kangarooo.
hahahaha

bergambar bersama wombat pulokkk
gemokkkk betul.
hahahaha.

koala pulok tengah tidoooo.
ambil gambar pon tido jugakkk.
malas la nak tepek.
hahaha.

kami di pintuu masukkkk.



next ke Margaret River Chocolate pulokk
banyak coklat kat sini.

tapi tak beli ponnn.
tengok sajeeee.
hahaha.


sebelum pulang homestay kita singgah ke Blue house.
saje je nak tengokkk.
hehehe



malam pulok dinner kat luar.
nak merasa jugak makan masakan orang kat sini.
price agak ok laaa. portion banyaakkkk gilaaa.
perut omputeh kan besaaaar.
hahaha.
malam di Perth.

:)





next entry please!
hahaha


4 ulasan:

cik mah berkata...

Kat blue house tu ada ape?

liena berkata...

hihi. blue house tu rumah atas laut dekat tgh bandar. hehehe.

Siti Yang Menaip berkata...

alaa.. kat sini boleh pelok Koala dak ? huhu..
gemoknya wombat tu..

liena berkata...

siti : tak tahu la. time pegi tu koala tidooooo. hehehee.