crew2..(:

21 Julai 2009

cuti hanya tinggal 1minggu lebih lagi.. =)

oohh. sekejap lak rase nye cuti. ari tuh bukan rase main lama lak.
ai. macam-macam aku nih. hihi.

aku sangat windu student life kuh. hihi. xsabar lak rasa mau bz kan diri kuh ini.
cewaahh. haha.
aku windu umah sewa kuh. windu kengkawan kuh, sbb da lama xgosip2. windu lecture ku yang baik hati. windu nak makan kt ami cafe tuh n aimar char kueh teow. haha. lagi kat sapa aku windu ye? hihi.
noboby kot.

3hb nnt hanya daftar aje. esok nya leh pecut balik umah. haha.
kelas start lambat lagi. dalam 10hb baru mula.
hope dis sem xpadat la. macam kelas b4 dis padat woo. penat2. huhu.
hopefully.
pasti pas nih aku liat mau bangun pagi. haha. para roomate kuh, sila la bangun awal ye. lepas anda bangun sila kejot saye. saya mau jadi orang kedua pulak. hahaha.
ooh. korang mau saya orang pertama kew bangun lagi? aiyakk. saya jeles bila tengok korang tido lagi. huhu. rasa malas bangun lak.

to my roomate, walaupon suda lama kita xketemu, hope kemesraan masih seperti dulu ye. kita berfoya bersama-sama. haha. gila pon sama-sama. =p.
miss that moment bila kita merakam gelagat gila antara kita. lawak gila. exspeacially, si intan tuh. haha.* sori bebeh. i tulis nama u. haha. u don't mind rite? wink2*

minggu depan kita sama-sama cuci umah ye. kang tengok aku lak yang xmai.
haha.


Hi5 Emoticon



2 ulasan:

eazy berkata...

liena poly mane eh?
teringat plak zmn kat poly dulu.bestnye

liena berkata...

liena poli shh alam kak. dekat saja. hihi.