crew2..(:

21 Januari 2011

aktiviti dipetang hari.

time cuti memang aktiviti kami ialah Jogging.
konon la joggingnya.
padahal cuci mata.
hahahaha.

oopppsss. kalo encik ridzuan baca ni, abesss lahhh.
hehe.


ini gambar hari masa cuti thaipussam ari tu.
lecture hidraulik pon suruh lah kami anta assignment tu ke bilik die.
huhu.

ada lah 1 soalan ni kami tak dapat nak buat. yela, dia tak ajar lagi.
pas tu suruh cari penyelesaian sendiri.
memang tak dapat lah kan. hehe.

so,
.
.
.
.
.
.

 i posing dulu yeeekkk. hahaha.
* sila lempang diri sendiri.
.
.
.
.
.
 then, my kakak-kakak ni tetibe jadi rajin.
hahaha.

lepas tu kami anta. so, assignment dah siap! hahaha.


next, kami jogging.
semester semangat baru.
ada masa lapang waktu petang, mesti jogging.
baru la sihat.
ye dak? hehe.



 kasut kami. hehehe.
teka mana kaki i?
haaaa.



3 ulasan:

jaja berkata...

aku th mana kaki ko makcik..
sbb aku ase aku kenal cr kau ikat tali kasut..hahahaha..
ko nyer kaki kasut warna hitam...
tali warna merah kan?????

liena berkata...

hahaha. pandai kooo.

baz berkata...

kaki yg tmbam tu kaki ko la...ape ssh sgt nk teka..haha..