crew2..(:

23 Januari 2011

huh. abis duit dah!

salam semua!

hari ini i sangat gembira. nak tahu sebab ape?
hehehe.
duit ptptn i dah masyukkkkk.
memang seronok lah kan.

so, today is saturday.
ape lagi, kita enjoy lah.
hehee.

kami hanya pegi ke BP Mall ajo.
tu je best.
kot lah kan. heee.

kami tengok wayang. cite Khurafat.
okay la cite die.
i asyik tutup mata je. haha.
membazir je i ni. 




next, kami pegi ke arah Senggarang.
dekat area sini jugak. cuma jauh cket lah dari Batu Pahat tuuu.

kat sana kami pegi makan Kerang Goreng.
sedapppp.
heee.



 ini lah Kerang Goreng ituuu.
=))


destinasi terakhir pulak, kami pegi pusing-pusing ajoo.
so, singgah la kejap di Tasik Y.
sebab, bentuk tasik ini ialah Y.
heee.

gambar tasik tak amik pulak.
kami bergambar selepas hujan reda sikit.
huuu.



okay, duit memang macam air je keluar.
laju je abisss.
huuu.

beli baju lah., ini lah.
maklumlah, orang perempuan kan. hehe.
memang begini.

kalo ayah tahu mesti kene bebel.
huu.
=(

lepas ni kene jimat. cuti raya cina nanti nak shopping lagikkk.
hahaha.


1 ulasan:

hestyrezyuda berkata...

DAH KE BP KE ^_^

IGT KAT PUTRAJAYA.. BARU IGT NK MINTA BANJE KARAOKE KAT ALAMANDA :p