crew2..(:

16 Januari 2011

tak de tajuk ponnn.

sory. entry ni tak ade tajuk.
huhu.



hyeeeeee.
sebenarnya banyak cite nak update.
tapi, internet dekat hostel ni sangat la lembab.
huh.

bosaaannn okay duk menunggu jek.
huhu.


nanti i akan cube rajinkan diri yea. hehe.

thanx korang, sebab sudi menyapa di chat box i tuu. =))
i nak blog walking pon tak dapat.
maklum lah, keadaan internet kat sini buat sakit ati jek.
huhu.

nanti i jenguk korang yeaa.
maap tauu.

1 ulasan:

Nadia arRumaisha berkata...

internet skang memang lembap dear, me kat opis pkai streamyx pn sangat lembap... kat rumah broadband, pun same lembap....huhuhuh