crew2..(:

25 Januari 2011

tak suke lah.! huuu.


yuhuuuuuuu.

today, i ade satu kelas jek.
kelas hydraulic.
mula-mula niat dihati mau cabut dari kelas tu awal.
duduk tempat baik punye. belakang sekali. hehe.

alih-alih, tak dapat pulak. sebab lect tetibe nak bagi kuiz.
memang tak ready la kan. so apa lagi, tiru je lah buku. haha.


esok kan.
and hari khamis kan. i memang tak suke. untuk minggu ni lah.
sebab, minggu ni ada presentation!
argghhh.
memang tak suka.
semester ni memang banyak presentation.
huuuu.

kenapa lah ada benda i tak suke nak buat. huuuu.


so,
esok present tentang Effective Communication.
last week tengok budak Chinese present, waahhh! memang hebat lah dorang. tetiba rasa kecut pulak nak present. huuuu.
memang tak tengok slide lah. sume dalam kepala otak.



lepas tu hari khamis pulak present tentang Creative and Innovation.
masalahnya sekarang, i tak creative.
macam mana ni. huuuu. bikin gua stresss.
dah lah lect suruh cari iklan pas tuh huraikan kan, apa yang creative tentang iklan tu.
of course lah, i tak tahu. setakat tengok je boleh la cakap ' ohhh. iklan ni creative lah.'
kalau nak suruh huraikan memang tak reti lah. tetibe gagap pulak.
no idea. " ermmm. apa eh. emmm. apa eh yang creative tentang iklan ni? "

huhu. siapa nak tolong ni!



Tiada ulasan: