crew2..(:

16 Mac 2013

salam hujung minggu! :)

today, genap la lagi 5 bulan nak kahwinn.

ehh, cepat betol masa berlalu.
dah besar sangat dah anak dara ni.
lepas ni jadi mak dara pulak.
hahahaha.

progress majlis pon tak tahu lah sampai mana dah.
masing masing sibuk.

baju nikah pon tak tempah lagi ni.
kalau orang lain sekarang mesti dah mula tempah.
tak pe lah, cool bebeh. cool.
haha.
bulan depan ada masa lagi. cuti seminggu.

tapi sangat mencabar jugak lah kan. nak bahagi masa untuk study, and nak bahagi masa pikir tentang majlis.
huhuhu.
tak tenang okaaay. on other half pikir PSM. on other half lagi pikir pasal kahwin.
wuhuhuhu.

tapi gua rileks lagi ni derrr.
hahaha.

nak D.I.Y bagai ni tak tahu la entah sempat ke tidokkk ni.
rasa macam tak sempat jeeek.
huwaaaaaaaaaaaaa.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

dan tadi,
baru saja menghabiskan masa membaca novel.
marah encik tunang, sebab baca novel.
sory sayang. hahaha.

abaikan tangan tembam ituuuu.

novel ni best.
:)

dalam masa 5jam gua berjaya abis kan 1 novel ni.
mula 6petang abis pada 11mlm.
tak de la tak stop. stop jugak untuk mandi, solat.
hebat tak gua?
( angkat angkat kening )


kecohhhh la lina oiii. orang lain lagi hebat dari luu la.
baru 1 novel baca dalam masa yang singkat.
belom baca novel yang lain lagi.
hahahaha


dalam sejarah hidup, at least amik masa 1 mlm setengah nak abis. 
kira 2 hari macam tu la. kira hari ni mula baca belah petang, esok petang abis la.
tido perlu diutamakan kot.
hahaha.









Tiada ulasan: