crew2..(:

10 Mac 2013

tenkiuu adik ku syg! :)

this week balik rumah lagi.
:)

lepas ni tak balik dahh.
bulan 4 nanti baru balik.
tu pon sebab cuti mid-term.
1 minggu ajoo.

masa cepat betul berlalu.

tak lama lagi jadi bini oraaanggg!

okay.
back to basic.

this week balik pon sebab ada muet. amik dekat seremban pulak kali ini.
arggghh.
tension bila kena amik muet lagi. asalkan ada muet dah la kan, tak payah la sampai nak amik banyak kali.
money oh money.
mengalir macam air jeekk.

ayoyoyoyoyo. masuk ni dah 3 kali amik.
harap kali ni Band 3.

tak moooo Band 2.

saya nak grad okaaayyy.

sobsobsob.

selepas kita tension menjawab muet, kita enjoy kan diri kita.
release tension ituuuuu.

moh kita ke alamanda.
memandangkan sudah lama tak jejak panggung ni,
ari ini kita tengok cerita.

cerita pilihan ialah cerita " rock Ooo "
ramai cakap cite ni best, kita pon tengok lah kan.
review, cite ni memang kelakar.
sengal pon ye jugakk. hahaha.
korang yang belom tengok lagi tu, pegi la tengok.
kalau tak sempat nanti tengok online aje la yeee. 
hehehe.

kali ni hangout, adik yang belanja.
dia pon sudah gaji kan.
hahahaha.

adik sayang kakak kannnnnn.

 the ticket.
:)



lepas tu adik kesayangan kuu belanja kek.
ice cream cake.
actually, kek ni kongsi bertiga.
irsyad. me. ayahhh.


ohhhhhh. tenkiuuuu so much bazilah.
i love you more.
hehehehehe.

dapat jugak merasa cake ini.
selama ni mampu tengok jeee.
hehehe.

:)


next,
pavlova please bajilah.







Tiada ulasan: