Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2010

cepat la ahad! hee.

huu. xsabar nye nak menanti hari ahad ni! kekasih ati mau datang. hampir 2bulan xberdating. sangat rinduuu pada beliau. huuu. =( tapi, xtahu lagi nak pegi mana la. tempat mana yang best untuk berdating ye? huu. da bosan pegi shopping complex. tapi, rasa nye pada ari ahad itu memang akan jejak kaki kat shopping complex jugak la tu. da xde hala tujuu. layan wayang aje la nanti. huu.

aktiviti hari ini.

petang tadi jejak kan kaki ke pejabat pos laju, amik barang. sebab ari sabtu lepas xde kat umah. encik posmen anta bungkusan saya. so, die tinggalkan notis. lepas tu, jemput my mom. then pegi la tempat biasa. mana lagi, alamanda la. hee. itu je tempat yang dekat yang boleh dituju. bosan pon bosan la. nak buek macam mano kan. hee. pegi carefour, beli barang dapur. aiyoo. banyak barang da habis tauu. orang dapat gaji kan, confirm diorang borong abess. huhu. ini adek-adek ku, da besau pon nak naik troli? isshh. penuh troli itu. huuu. then, pas shopping pegi la warisan kat presint 16 tu. before tu, calling ayah suh tunggu bawah. kami pegi sana untuk makan satay. xpayah pegi jauh-jauh kat kajang tu. samo yo. heee. thanx ayah. belanja satay tadi. =)

rase nak kawen la pulak.! hehe.

hoho. da gatal da ni. lalalala. tetiba rasa nak kawen la pulak. tengok kawan-kawan ade yang da tunang, ade da nak kawen. huhu. i bile lagi? ermm. kene tunggu my hubby kumpul duit yang cukup la. heee. and i kene abiskan study duluu. lebih kurang dalam masa 4tahun lagi. insyaAllah. =) dalam masa tu, mesti sahabat-sahabat ramai suda kawen. korang jangan lupe jemput okay. hoho. kamu sume datang kenduri i bawak anak laa. hehe. xsabar nye nak kawen! hubby, cepat la masuk meminang. haha. tergatal pulak. =D

ohh kampung ku.

hari minggu balik kampung. hoho. lame suda tidak balik. da bape bulan eh xbalik? hoho. nampak sangat memang lame. sampai tak ingat bila last balik. huuu. kampong dokek yo. balik kampong ni pon ade sebab. haha. ade sebab baru nak balik. kalo x, ntah bilo nak balik eh. sebab ade durian!! ohh. ibu i memang tunggu musim ni. die la yang ajak balik. i ni xkesah, sebab i bukan pengemar durian. huu. ini hanya sebahagian ajo. banyak laie durian kek dalam bekas putih tu. and de durian yang belum gugur dari pokok. see. my mom yang bukak durian. yela, die ni pengemar durian. sampai je kampung terus serang. hoho. xsabau nak makan. malam tu, die serang lagi durian. mase nak tido tu, die kepanasan. hehe. tu la. makan banyak sangat. ini sedaro den. dio ni sobayo ngan si aiman ni. aiman tua die 1 bulan. tapi dio ni laie matang dari aiman. nampak la berani nye. si aiman ni, cenggeng lebih, harap je badan besar. aduhhh. saje nak tepek gambar di bujang sorang ni ha. suke betul die main kat kampong.

kebosanan tunggu cik bazilah.! huuu.

hoho. pagi tadi bangun awal. ohh. kemalasan. xdapat menikmati tidur yg cukup. haha. gedik la. gerak dari umah kul 6.45 pgi. sampai pon xde la lambat. cepat jugak. kul 7.30pgi. macam biasa, i xsuke pak guard kat situ. sebab i penah kene tahan, n die membebel. ohh. xsuke! kul 8.30 pgi cik bazilah da mula exam. 3 jam pulak tu. bosan tau tunggu dalam kete je. nak merayap, takot lak. yela xbiasa tempat tu. lagipon cik bazilah cakap pak guard die suke menyaman kete. ohh. lagi la i xsuke. huuu. rela la duk dalam kete tu selama 3 jam! ohh. kebas punggung i. sambil tu, gedik-gedik la amik gambar. sambil dengar Hot fm. tengok la macam-macam gaya. yela, orang kebosanan kan. ini la. jadi sengal. haha. nak dekat kul 10 tu, on la laptop. nasib bek bawak laptop. sebab da bosan dengar radio. huuu. nak tido dalam kete lak, xbiasa. huuu. kang tiba-tiba pak guard ketuk cermin kete lak kan. cam no? buek muko setepek je kang, ngan air liur basi bagai. haha. nasib baik la dalam laptop tu de cite yan

jom menuju puncak! hee.

hoho. esok kene bangun pagi! ala. kacau tido i laaaa. huhu. malam ni kene la tido awal. esok, bawak cik bazilah pegi ke puncak alam tu. die ade exam esok. oh my. i kene duk sana 3jam okay. aiyooo. i nak buat ape kat sane? huh. buntu nenek ni. huhu. xkan la nak duk dalam kete je. panas la punggung i. nak merayau pulak, xtahu nak pegi mana. puncak alam tu, bukan macam shah alam. leh jugak merayau-rayau kan. heee. adek i suh duk kat kafe die. ala. mana la i tahu. bosan la lepak sorang-sorang. huuu.

selamat pengantin baru abg lan! hee.

hoho. selamat pengantin baru abang lan. sori xdapat datang la kenduri. jauh sangat kendurinye kat kelantan. lagipon, abg ridzuan kite cibuk la. hee. moga berbahagia hingga ke anak cucu dan ke akhir hayat. =) * sori kak dyana. liena curi 1 gambar ini nak letak kat blog. maaf. =)

dapat ke tidak eh? huuu.

huhu. sedia maklum, sekarang kan sume orang tengah bz nak smbung study kan. ke peringkat degree. waahh. seronoknye meraka dapat sambung. jeles laaa. yela, umo yang sebaya dapat sambung selepas abis diploma. kenapa la saya tidak berjaya? sebab xcukup dokumen kew? ke dorang xnak amik budak politeknik ni. ala. jangan la begitu. saya nak sangat sambung study ni. nak sangat. nak keje, saya tidak bersedia lagi. huuuu. sekarang saya tengah buat rayuan. hopefully tersangkut la salah satu nye. nak sangat sambung study. huuuu.

hi. kami kembar. heee.

cak. cak. hye. kami kembar. comel x kami? hehe. kami kembar xseiras ye. =D ini la kami. kak long kami amik kan gambar ini. die cakap nak masuk blog. so, kami posing la. comel x kami posing? heeee. perangai kami lain-lain ye. nama saya amir hakimi. saya boboy. ohh. flash kamera ni, wat mata saya silau la. see, saya kecik kan mata saya. huhu. saya ini cepat marah tau. ape yang saya nak, kene cepat. kalo x, nnt saya nangis. huhu saya xleh nampak abah saya. kalo saya nampak die, saya mesti nak abah aje. xnak orang lain. saya amira yasmin. saya gurgurl. atas tadi abg saya. saya adek. tengok la muke terkejut saya ini. hee. saya ni cool je. saya suke senyum. saya ni jenis xkesah. main sorang-sorang pon boleh. tengok tu, kaklong pon nak interprem jugak ye. sibok tau die. biar la saya sorang-sorang kan. huhu. kak anis saya pon selit jugak. tengok la muke kak anis saya tuh, luka sebab kene batang penyapu. kesian die tau. kak ngah pon nak jugak. xpe la, kite kasi la dorang masuk. ehh. kak anis

selamat hari ayah!

kepada en mohd rani. selamat hari ayah. we luv you ayah. ur are the best. =) maceh manje kan kami sume. dengan perangai kami yang sangat mengada-ngada. huuu. maceh atas sume nye ayah. malam nih ayah nak makan ape? kami belanja. heeee.

dapat jugak makan pizza. yeay.!

ini adelah muke happy nak pegi beli pizza. hehe semalam kempunan, xdapat makan. akhirnye, ari ni baru dapat beli. maceh ibuuu. luv u. luv u. muahhh. aiyoooo. mcam mana xmakin tembam. makan jeee. aissshh. xleh jadi nih. minggu depan diet! hoho. berjaya ke? haha.

lunch di bangi kopitiam.

tengah hari tadi jemput cik bazilah di puncak alam. pas tuh, singgah la shah alam. sebab perut ku sudah berbunyi. heee. ayah pulak nak belanja Bangi Kopitiam yang terletak kat TTDI tuh. ikutkan hati nak makan simple-simple aje. da orang nak belanja kan. terima je laaa. hehehe. ibu i xtahu, if die tahu merajuk lagi la die. hee. my dad makan mee hailam n aiman makan mihun tomyam. budak kecik ni hanya makan french fries. sebab die ni xkuat makan. huu. haha. tengok la, i makan chicken chop. tapi ia xpatut panggil chicken chop. sebab kureeennng sodap laaa. huuuu. pipi suda tembam. *sign. overall, makanan okay laaa. juz chicken chop aje x okay. xkene selera nokss.

jahitan dikaki ayah. huuu.

ini la jahitan dikaki ayah. panjang jugak. belum bukak lagi ye. insyaAllah, jumaat ini boleh bukak kalo la luka tersebut tidak merah-merah lagi. kepada yang xtahu, last two week my dad kemalangan. bukan kemalangan jalan raya, tetapi kemalangan ini berlaku dipejabat beliau. ketika itu pekerja di tempat beliau tengah servis senjata. then, orang tuh tertekan senapang itu kemudian peluru tersebut kena dekat betis beliau, before nih, kalau nak servis senjata tuh hanya pakai peluru kosong, kali ni peluru yang ade isi pulak. so, kene la bedah. tapi lame jugak ohh. risau den. huu. oh ye, my dad keje dekat syarikat Safeguard di petaling jaya. tu la my dad cakap, dulu keje polis xde pulak kene peluru. keje kat sini kene peluru pulak. nak buat macam mana kan. perkara nak terjadi. alhamdulillah. ayah suda pulih sepenuh nye. da esok, die berniat nak amik moto kesayangan die kat opis. ntah macam mana la keadaan moto tuh. yela, da 2minggu tersadai ditengah hujan and panas tu. confirm moto xleh star

geram sama ini budak. hee.

geram saya sama ini budak kecik. winduu nye kat die. tapi die xwindu saya. sobsob. ini adelah adek sedara saya. tadi die mai umah, bila saya nak dukung die nangis pulak. alahai, nmpak cangat die xwindu kaklong die kan? huhu. sodih la den macam nih. =( lagipon die jarang jumpe ngan kaklong die nih. tuh die xbiasa. huu. comel kan? nanti nak dapat anak macam muke die la. mata sangat bulat. de macam mata saya x? haha. sangat perasan ohhh. ohh. so comel. heee. cube teka, budak kecik nih laki ke pompuan? hehe. sape betul, dapat 10sen. hahaha. xdela. saje jeee. =D

nyah kau jerawat. argghh.!

hoho. dua ari yang lepas i de pakai mask ni tau. jenama ape ntah, lupe pulak. huhu. beli kat carefour alamanda sajoo. saje je beli, sebab da lame xpakai. teringin pulak kan. aisshh. pakai la malam tu, waaaah. syok nyee. sejuk gitu. tunggu la 30 min. okay, pas tu bukak la. then masuk tido. esok nye pulak, alamak. ade tetamu tidak diundang la pulak. huuuu. cik jerawat laaa.! OMG. adussss. orang nak comel lote die pulak muncul. jeles la tuh. huuu. ini mesti i xsesuai pakai benda tuh, tumbuh lagi. nak elok da tau. huhu. tapi, sejak kebelakangan ini cik jerawat kerap muncul la. ke product yang i pakai sekarang nih xbape nak sesuai eh? huuuu. alahai. tolong la cik jerawat, pergi la dikau dari hidupp kuuu. sobsobsob. =(

waiting dis movie. hee.

hoho. i'm waiting dis movie. bulan depan baru die kuar. 8 july, i tgk kat web gsc. huu. 30 june nih kuar kat negara dorang kot. baru sebentar tadi i layan new moon punye. tgk kat internet. nak download xdapat. huu. hoho. ketinggalan kan? yela, ari tuh xkesempatan nak tengok. bz la katakan. hehe. lagipon time tuh xde orang nak teman p tengok. huu. bazilah! kali ini kau kena tangok ngan aku cite nih tau! jangan kau pegi tengok ngan orang lain pulak. huuuu.

bila da lapar. ini la dibedal nyee. hehe.

bila perut suda lapar, confirm la ia berbunyi kan. menyanyi ntah lagu apa ntah. hee. pegi la dapur, usha-usha la ape ade kan. bukan peti ais jumpe susu 1 kotak, and tengok ade biskut Chipsmore. hee. ape lagi, amik la. bedal kasi abesss. hoho. my favorite. heee. oh yee. saya suke cicah biskut ini dengan susu. sangat sedapp. nikmat. haha. nyummmmm. si adik-adik pon join sekali. alamak, cepat la biskut i abesss. =D sebelum tido, harus la minum innershine pati prun. untuk kulit cerah dan berseri. haha. jarang minum la. macam mana la ia nak berhasil kan? ini sume sebab pengaruh iklan la nih. aishh. kuat betul terpengaruh. huhu. lagipon ia mahal. hoho. xmampu makcik nak beli tiap minggu. bankrap la i. hahaha. da keje nanti baru la mampu beli tiap minggu.

huh. sedih laaaaaaa. =(

huuhu. sedih nye. minggu nih nak masuk 2 minggu tau. khamis 3 june, i ada anta something kat my huby di segamat. ermm. kira nya kad anniversary la. i buat sendiri okay. tido lewat sume. huuu. macam-macam i tulis dalam tuh, ayat-ayat cinta la harusnye. tapi, sampai ari ini kad itu tidak sampai kat tangan die. ohhhh. alahai. mana kad itu pergi ye? ke encik posman men sorok-sorok nih? common la, da lebih seminggu nih tau. patut nye 7 june tuh da sampai. tepat-tepat on our anniversary day. huuuu. damn you encik posman. marah ni tau.! tapi, kalau terjadi macam tuh, macam mana nak wat eh? my huby da tanya da pejabat pos kat segamat tuh, tapi xde. dorang kene tanya posman dorang. argghhh. nampak nya memang xdapat la kan. huuuu. sedih nye sayaaaa. =(

shahir oh shahir. =)

ni gambar tahun bila ntah. hehe. main save saje. saya tahu pasti ramai gadis-gadis di luar sana meminati Shahir ini. saya pon begitu jugak. masa die dalam Af dulu xde la saya minat sangat. my roomate Nadia minat sangat si Shahir nih tau. siap undi gitu. heee. tapi, sejak die da jadi juara nih, i minat die pulak. ohh. rasa die macam hensem. padahal memang hensem pon kan. hehe. tiap hari Ahad kul 10 mlm mesti duk depan tv. tengok Diariku Shahir. hehe. tengok muka die. awwww. hensem-hensem. haha. kalau miss cite tuh, mesti xdapat tido malam. asyik ingat Shahir. shahir. macam gila bayang la pulak. haha. okay. saya tipu. xde la sampai begitu. heee. ohh shahir. =D if my hubby tau nih, memang jeles abess nih. haha. sory huby, i just minat die je. tapi i paling minat youuu. heee.

aisshh. =(

mulai esok, saya kene mula puasa. puasa ganti tau. huuu. tuh la, dlu xnak buat. ni nak dekat puasa baru terhegeh-hegeh. aiyooo. padan muke ganti sorang-sorang. ibu n angah da bis ganti da. huuu. alang-alang tuh leh diet kan? heeeee.

ole. ole. bola oh bola. heee.

hoho. bola suda bermula. tapi, i bukan tengok sangat pon. tengok gitu2 jekk. hehe. lagipon, my dad xamik la channel sport. so, xdapat la tengok. huuu. pasti ramai orang bujang-bujang pegi lepak dekat kedai mamak. utk tengok bola. if i kat shah alam, confirm sume kedai mamak full. heeee. my hubby minat Brazil. i rasa lah. heee. bese la, Brazil kan selalu menang. Brazil kan hebat. hee. tahun nih xtahu milik sape pulak kan? England is my favorite. xtahu la nape. dari dulu lagi i minat. sejak di bangku sekolah lagii. hehe. walaupon England jarang menang kan. ia tetap di hati i. auwwwww. hahaha.

ayah ohh ayah. =)

hoho. u know what, today kami kuar pegi. firstly, jempot si bazilah. then ayah ajak p JPJ bdr tasik permaisuri. ehh. betul ke? lupe lak nme tmpat tuh. tapi lebih kurg laa. huuu. ayah i nih, bajet die suda sehat ok. ohh. i angkat sampah letak kat luar pintu, sebab nnt i nk bawak turun la. tengok-tengok ayah da bawak sampah turun. ikot tangga lak tuh. ayah. xsakit ke kaki tuh? huhu. dengan jahitan tak bukak lagi. pas tuh, masa da turun tuh i tertinggal pulak henset. pegi la naik atas balik. and bagi kunci kereta kat ayah. bila turun balik, tengok kereta da hilang kat tempat parking. ayah drive. aiyoooo. ayah nihhh. kaki xelok lagi. nak drive pulak yee. tapi nasib baik la kereta tuh auto. kalau manual, payah pulak la kan nak tekan clutch tuhhh. heeee. ayah ohh ayah. esok pulak pegi hospital. utk bukak jahitan di kaki ayah. pas tuh de niat nak pegi opis die nak amik moto diee. ohhh. no. no. no. daddy. anda tidak dibenarkan amik moto anda sehingga ayah betul2 sihat yeee. =)

hai cik rina yg comel. saya join contest awk ni. heee. =)

terima kasih cik rina. kerana anda menjemput saya utk menjoin contest ini. yeaay. saya suda join ni. =) and this is my 1st time join. hoho. b4 nih xpenah join. hee. hadiah yang ditawar kan agak meranik jugak. boleh ke saya menang nih? hehe. ramai suda join contest ini. tapi xpe la. cuba-cuba nasib je. hee. thax 4 invite me sis. =)

benci bilang cinta sama dengan princess hour. huu.

i minat tengok dua-dua cite kat atas nih. tapi, princess hour i xtengok abis lagi pon. heee. tapi, jalan cerita sama kan.? ade sikit je x sama. alahai, xsyok sangat la if jalan cite sama. adek i marah-marah xpuas ati, jalan cerita sangat sama. sebijik. tapi i layan jugak. sebab pelakon die comel. hehe. ohh. baim wong. saya suka sama kamu. haha. okay-okay. jom kite layan benci bilang cinta kejap lagi. ayuhhh! =)

dunia baru Reunion.

alahai. kecik pulak gambar nye. huu. xpela. tapi nampak kan? dunia baru reunion kembali. ohhh. ini la cerita kegemaran sume dulu. tapi kali ni, die xkuar kat tv. tapi kat internet. huhu. kat www.gua.com.my semalam i da tengok. tapi sekejap aje. huhu. just 5 minit lebih je. ala. xcukup puas laaa tengok. huuu. watak pon ade yang kekal n ade yang tukar. huu. ala. piere andre xdoo. hanye 3 kali dalam seminggu die tayangkan. huuu. sape yang minat, tengok la. =)

ini la kawan saya yg kawen ari tuh. =)

selamat pengantin baru syasyila. =) hoho. xsangka kau da kawen. hooo. dulu kat sekola sengal-sengal ajee. hehehe. sori aku xdapat datang kenduri kau. my dad is not well. huhu. anyway, semoga berbahagia hingga ke anak cucu. n be a gud wife okay.! dengar cakap suami anda. =) ** maaf saya amik gmbar nih kat FB cik eryn. =)

hoho. ari nih bermula la melakukan tugas ayah! heee.

hehe. alahai. u know what. sejak i amik alih tugas ayah i tuk seminggu nih, bis badan-badan i sakit aw. yela, i angkat sampah yang berat itu bawah turun bawah. yela, umah i nih apartment. huhu. so, tempat buang sampah jauh. huuuu. pas i angkat sampah tersebut, i angkat pulak nek atas bonet kereta. aiyooo. sangat berat u ols. huuu. petang semalam, alamak. sakit gila tangan. belakang badan pon sakit. huuu. baru angkat sampah jek. belum angkat len lagi. huhu. seminggu nih i kene la bangun awal pagi. hoho. ibu terima kasih kejut kan along.! hehe. tahu-tahu je la anak ibu nih, kalo cuti mmg bgun lambat laaa. hehe

hehe. =)

alhamdulillah. ari ini genap la hubungan saya dengan en. ridzuan setahun. kejap je mase berlalu. pejam. celik. pejam. celik. eh. eh. eh. da setahun da rupanya. rasa mcam bru je kenal. heeee. poyo pulak ayat. haha. moga hubungan kami kekal hingga akhir hayat. n hingga ke jinjang pelamin. dan dapat tempuhi dugaan yang akan datang dengan sebaik nya. amin. =)

ayah saye. =)

jemput ibu balik esok ari nye. ari jumaat. sebab ayah da ok sikit. lagipon ibu xleh teman, sebab nurse kat sane xbagi. huhu. ayah saya masa dihospital. sedih tengok ayah begini. ayah xpenah duk hospital. bila tengok, rase lain macam ajoo. huhu. kami adk beradik. =)

pegi amik sijil PMR. hee.

hoho. suda lama xjejak sekolah ini. yela. sejak p pindah ke sekolah teknik dulu. oohh. manyak rindu sama ini sekolah maaa. hehe. de jugak perubahan. cume masa pegi sane xjumpe pon cikgu-cikgu. adekah cikgu masih ingat saye??? huhu. pegi sini pon nak amik sijil PMR. klo x, jangan harap la nak p sini. kemalasan. klo bukan sebab ibu membebel suh amik, gagah kan diri jugak p amik. heee. dengan adek ku yang gedikss la. sape lagi kan. die pon skolah situ jugak dulu. tapi kejap ajooo. ini la sekolah tercinta duluu. heee.

kawan-kawan. doakan ayah saya selamat. =(

huhu. petang tdi tengah syok-syok tengok cite baru di GSC alamanda. cite lagenda budak setan. sedih jugak cite die. tapi saya x tengok abis ponn. sebab dapat panggilan dari ibu. suh balik awal sebab ayah excident. 1stly ingatkan ayah excident moto. bila sampai kat hospital, baru tahu cite sebenar. ayah terkena peluru kat tempat keje die. huhu. alhamdulillah la xde pape sangat. cume peluru masuk ke dalam betis kaki kiri ayah. =( sekarang ayah berada didalam bilik wad. di hospital assunta di petaling jaya. hope ayah cepat la kuar and selamat. =) hanya tunggu paggilan dari ibu. huhu kawan-kawan doakan yeee. =)

hepi besday nasyran aiman!

hepi besday nasyran aiman yang ke 5 tahun. da besau da budak nih. makin besau, makin banyak ragam. huhu. penat nak layan. gambar kat atas tuh mase umo die 2tahun rase nye. see. dulu comel jek. sekarang nih kurang cket comel nyee. haha. opsss. see. berbeza kan muke die dari gambar yang atas. huhu. sekarang nih semakin besau lak badan. asyik makan jee. mana la xbesau. huhu. tidak secomel dulu. huhu. hepi besday bro.! =)

ehem. ehem. kereta idaman dulu. hee.

hoho. kereta idaman den. hehe. baru-baru nih, i contact makteh i. she said she was looking for a car in that time laa. because my pakteh give her a anniversary present. firstly, she said that she want to buy a Myvi SE in orange colour. she only bought the 2nd hand car, which is more cheap. but she didn't find it. last week, i contact lagi. mana la tahu kot2 da dapat kete ke kan. hee. leh la i try bawak. hehe. tapi die cakap xjumpe lagi. and die cari lagi. petang tuh die call and said she found the car. die suh teka kete ape kan. i pon teka la myvi or viva. last-last bukan. die cakap die beli Suzuki Swift! orange colour. i pon, wow. really? ohhh. leh la i bergaya dengan kete beliau. hehe. walaupon sekejap pon jadi laaaa. merasa la jugak kan. hehe. siap booking nak pinjam bawak balik kampung kete tuh utk raya nnt. haha. berangan la koo liena. jangan harap makteh nak bagi kete baru die tuhhh. hahaha. makteh kan baik, kasi la along pinjam kejap. heehe.

nak bagi ape ye?

ermm. tinggal 5hari lagi. nak genap setahun hubungan kami.=) alhamdulillah. i want to give him a surprise. tapi xtahu la mcam mana. i hanya mampu pos kan kad yang dibuat khas tuk si die. hehe. rasa nye cukup x? hehe. nak bagi barang pon, xtahu la nak bagi ape. huhu.

banyak nye kenduri kawen yang nak pegi. huhu.

hoho. sekarang nih kan musim cuti sekolah kan. so, ramai la berebut nak buat kenduri kawen. oh yaaa. saya suke. sebab dapat makan nasi minyak. suda lame xmakan maaa. hehe. gemok la den bulan june nih. tiap minggu makan nasi minyak. heee. minggu nih, ade 3 kenduri. sabtu umah kawan saya. sebab abang die kawen. tapi itu saya xconfirm lagi pegi ke x, kot2 kawan my mom punye anak kawen kew. ahad pulak, saya harus datang! sebab kawan sekolah teknik kawen. and kat situ dapat la jumpe kawan-kawan sekolah lame. ohhh. leh renunion lah. hehe. rindu meraka! minggu seterus nye, ade jugak. kawan my mom punye anak kawen lagi. asyik pegi kawan anak org je. anak sendiri bile? haha. lambat lagi kot. i muda remaja lagikkk. heee.

welcome June! =)

hoho. da bulan June daa. huhu. cepat tul masa berlalu kan. and bulan june ini la yang paling bermakna buat diri ku ini. =) yela. it my 1st anniversary nanti. wow. kejap je rasa. alhamdulillah. hubungan kami berjalan dengan baik penuh dengan kasih sayang. heee. tapi, yang sedih nye. kami xdapat celebrate bersama. huhu. si dia kan jauhh. sedihhh nyeee. =( tapi xpe laa. celebrate lambat cket pon xpe kan. same jee. =)