Langkau ke kandungan utama

welcome 2016!

assalammualaikum semua.

dah masuk 2016.
selamat tinggal 2015.

baru nak update?
hahahahaha.

ada suka ada duka sepanjang 2015.
2015 adalah tahun paling banyak bercuti.
ke Sabah, ke Langkawi, ke Bukit Tinggi, ke Penang, ke Perth Australia
syukurrr atas rezeki Allah dan peluang yang diberikan.

semoga 2016 lebih baik lagi.

insyaAllah.

sejak dah kahwin ni memang kurang berazam.
tak ada azam pun.
hahaha.

semoga tahun 2016 ada rezeki nak mengandung lagi.
dah ready dah nak bagi Ammar adik.
hahahaha.

ingin menjadi anak, isteri dan mama yang lebihhh baikkk kepada keluarga
dan tahun ini jugak boleh pindah ke rumah sendirii
tak sabarrrr nak ambil kunci. nak deco.
excited!

semoga suamiku sentiasa dimurahkan rezeki.
Amin.


ini gambar 1st vacation on 2016.

ke Melaka la kiteeeee.
tu je dokek.
hahaha.

next trip nak kemana?



tunguuuuuuuuu.
hihihi




Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Selamat Hari Raya 2020!

2020 family raya  assalammualaikum. lama betul tak sentuh blog ni. maklumlaaaah, dah tua ni makin malas pulak nak update. nak2 sekarang update instagram jeeee senang. hahahhaa. tu je la kot, permulaan tahun 2020 ni. nak update lagi tunggu kerajinan. hahaha.

cuti-cuti : PERTH Day 2 - Mandurah & Kings Park

assalammualaikum. kita sambung cerita cuti lagi. jangan bosan yeee? banyak part lagi ni. hahahaha. settle pergi Busselton dan Bunbury, kita ke Mandurah pulokkkk. kita naik cruises. tengok ikan dolphin. hahahaha excited la jugak bila datang sini. yela, selalu tengok dalam tV aje ikan tu. tapi tak berapa banyak la ikan. ikan malu-malu. naik cruises ni $28 untuk dewasa. sambil tengok ikan, dapat jugak tengok rumah mewaaahhhh. perrghhhh. setiap rumah ada private boat masing2 kayoooooo. tenang sangatttttt. eeehh. nampak dah ikan dolphin. memalu lak diaaaaaa. hai handsome mama! budak kena ikat dalam boba. hahahaha kesiannn dia. dah settle tengok ikan, kita menuju ke Kings Park pulokkk. tengok pemandangan bandar Perth. Subhana Allah, cantikkkkk sangaaattt. pandang dia kita boleh golek-golek. buat cerita hindustan pon boleh. hahahaha BERSIH sangaatttt. view dari atas. enc

di UiTM Chendering..;D

patutye adik saye kne daftar 5hb..tp die dpt information bahawa kne dtar 4hb..nseb bek kami da berada di trggnu time tuh..;p sbb skrg nih kt hostel die kne dduk 4org 1 blik..dlu 3org sahaje..sbb jnior die da ramai.. patutnye UiTM nih kne besar kn lg tauu.. mybe mse akan dtg kott.. ini la kawsan asrama diee..bgunan seberang tuh dlu blik adik saye laa.skrg die pndah blok len.. ini lah blok die skrgg..kt level bwah tuh dak laki okk..jnior sajee..ats dak ppuan yg dduk.. ini la bilik dieee..yg da psg cadar tuh tmpt die laa..mcm smpit bukan? see..die tgh kemas3..saye hanye tgkap gmbr aje..hahaha.. ini lah keje sayeeee..hihihi..;p