Langkau ke kandungan utama

Selamat Hari Raya 2020!

2020 family raya 
assalammualaikum.

lama betul tak sentuh blog ni. maklumlaaaah, dah tua ni makin malas pulak nak update. nak2 sekarang update instagram jeeee senang. hahahhaa.



tu je la kot, permulaan tahun 2020 ni. nak update lagi tunggu kerajinan. hahaha.




Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

kali ini i join lagi segmen Ben Ashaari ni. heee. segmen kali ni, tentang blogger ikot negeri kelahiran. mula-mula perlu kena tulis,  Sila ceritakan latar belakang anda   dilahirkan di Seremban, Negeri Sembilan. tapi membesar di Kuala Lumpur. dan sekarang rumah saya di Putrajaya buat masa ini. hee.  tapi kira anak jati nogori jugak esei ni. hehe tahun ni umur saya baru 22 tahun. and masih seorang pelajar lagik. :) Profesion anda sekarang ? saya seorang student yang masih menuntut di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia. belajar dalam jurusan Bachelor of Civil Engineering. ;) tamat belajar dalam 2tahun lagi. sekarang di tahun 2 semester 2. Blog favourite anda, kenapa ? waahh. banyak blog fav saya ni. saya suka baca blog yang selalu diupdate. antaranya kak zie, cik epal dan ramai lagi lahhh. hehe. dari situ jugak, saya dapat kenal blogger lain. :) sebab blog mereka best! ayat pon sempoi-sempoi ajeee. hehe. banyak lagi blog saya suka baca sebab saya suka tengok blog orang. kir

hello March!

assalammualaikum semuaaaa. lama betul tak update blog kesayangan ni. hehehe maklumlaah, tak tahu nak cerita apa. sempena bulan March ini, usia ku telah meningkat 1 angka. terasa tua betul. hahaha. today i'm officially 27. 3 tahun lagi nak tukar 3 series. sobsobsob semoga diusia ini akan lebih berjayaa dan dimurahkan rezeki dalam kehidupan ku. moga tahun depan boleh tambah anak ke 2 pulak. hahahahaha selamat ulangtahun kepada kuuuuuu.