Langkau ke kandungan utama

Selamat Hari Raya 2020!

2020 family raya 
assalammualaikum.

lama betul tak sentuh blog ni. maklumlaaaah, dah tua ni makin malas pulak nak update. nak2 sekarang update instagram jeeee senang. hahahhaa.



tu je la kot, permulaan tahun 2020 ni. nak update lagi tunggu kerajinan. hahaha.




Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

di UiTM Chendering..;D

patutye adik saye kne daftar 5hb..tp die dpt information bahawa kne dtar 4hb..nseb bek kami da berada di trggnu time tuh..;p sbb skrg nih kt hostel die kne dduk 4org 1 blik..dlu 3org sahaje..sbb jnior die da ramai.. patutnye UiTM nih kne besar kn lg tauu.. mybe mse akan dtg kott.. ini la kawsan asrama diee..bgunan seberang tuh dlu blik adik saye laa.skrg die pndah blok len.. ini lah blok die skrgg..kt level bwah tuh dak laki okk..jnior sajee..ats dak ppuan yg dduk.. ini la bilik dieee..yg da psg cadar tuh tmpt die laa..mcm smpit bukan? see..die tgh kemas3..saye hanye tgkap gmbr aje..hahaha.. ini lah keje sayeeee..hihihi..;p

cuti-cuti : PERTH Day 2 - Mandurah & Kings Park

assalammualaikum. kita sambung cerita cuti lagi. jangan bosan yeee? banyak part lagi ni. hahahaha. settle pergi Busselton dan Bunbury, kita ke Mandurah pulokkkk. kita naik cruises. tengok ikan dolphin. hahahaha excited la jugak bila datang sini. yela, selalu tengok dalam tV aje ikan tu. tapi tak berapa banyak la ikan. ikan malu-malu. naik cruises ni $28 untuk dewasa. sambil tengok ikan, dapat jugak tengok rumah mewaaahhhh. perrghhhh. setiap rumah ada private boat masing2 kayoooooo. tenang sangatttttt. eeehh. nampak dah ikan dolphin. memalu lak diaaaaaa. hai handsome mama! budak kena ikat dalam boba. hahahaha kesiannn dia. dah settle tengok ikan, kita menuju ke Kings Park pulokkk. tengok pemandangan bandar Perth. Subhana Allah, cantikkkkk sangaaattt. pandang dia kita boleh golek-golek. buat cerita hindustan pon boleh. hahahaha BERSIH sangaatttt. view dari atas. enc